duminică, 26 iunie 2011

Copiii supradotati

„Eu sunt într-o continuă mirare căci văd că avem în România mai multe genii decât în urmă cu zece ani. Din ce în ce mai des aud cuvântul excelenţă. Şi în lume există o masă din ce în ce mai mare de copii supradotaţi. Aceasta, procentual vorbind, este de o mie de ori mai mare decât ar fi normal. Copiii aceştia au un nivel înalt de conştienţă şi pot înţelege teorii profunde. Noi, ceilalţi, avem acum aşteptări negative şi determinăm, astfel, evenimente negative. Ei bine, ei sunt inovatori ai sistemului şi nu-i interesează mizeriile şi mica bârfă”, ne explică Florian Colceag. http://www.jurnalul.ro/special/special/genialul-lajos-de-la-casa-de-copii-la-10-ani-studia-psihologia-la-26-antreneaza-supradotati-ce-spune-profesorul-care-a-pregatit-1-000-de-supradotati-romani-582749.html
Un site al unor oameni daruiti: http://www.supradotati.ro/
Topurile nu isi au locul, valoarea fiecarui copil, la fel cu valoarea fiecarui om, este unica si infinita, de mare folos cand este constientizata si folosita spre binele aproapelui.
Copiii sunt precum florile, parca seamana si totusi difera, toti de o frumusete neasemuita!
Cand copilul tau poate sa faca mai mult, lasa-l sa traiasca viata in intensitatea pe care el o alege, sprijina-l sa faca tot ce viseaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu