miercuri, 30 noiembrie 2011

Gandeste pozitiv, bucura-te de viata incepand de dimineata!

Am nevoie de fericire!
Am nevoie de sanatate!
Am nevoie de liniste si armonie interioara!
...

Sunt bucuroasa!
Multumesc pentru ziua de azi!
Multumesc pentru familia mea!
Multumesc pentru prajitura cu mere...

Azi va fi totul minunat!

Gandirea pozitiva aduce cu sine o imbunatatire a starii de sanatate, capacitatea de a trai cu mai mult entuziasm, bucurie interioara si lista este infinita...
Invatasem de mult un exercitiu simplu: la sfarsitul fiecare zile sa iti amintesti 15 lucruri frumoase intamplate in acea zi si sa multumesti pentru ele. La inceput era greu, nu prea gaseam 15, doar 5, apoi lista zilnica s-a marit... avem nevoie de exercitiu si pentru lucrurile minunate din viata noastra, inclusiv pentru amintirea lor.

Creierul nostru este un fel de computer biologic care ne coordoneaza organismul si fiziologia acestuia. Hai sa il programam pozitiv! Cum se programeaza pozitiv computerul? Prin GAND POZITIV, prin GANDIRE POZITIVA! FIECARE GAND ESTE RECEPTIONAT DE CREIER, CA UN ORDIN CE TREBUIE EXECUTAT, CA UN PROGRAM CE ADUCE REALITATEA IN VIATA VOASTRA prin orice mijloace.

Creierul actioneaza ca volanul unei masini. Masina este condusa de sofer prin miscarile exercitate asupra volanului. Daca aflandu-se pe un drum drept, soferul vireaza brusc la stanga sau la dreapta, masina se supune si iese de pe drum, chiar daca exista riscul producerii unui accident, si asta se intampla deoarece chiar daca masina functioneaza bine, soferul o conduce intr-un mod nepotrivit. La fel se intampla si cu creierul. Daca ne gandim la lucruri pozitive, totul merge mai bine, daca ne gandim la lucruri negative, creierul va executa ordinele, pentru ca el nu stie sa faca deosebirea dintre bine si rau, pur si simplu el EXECUTA programul pe care il prezinta fiecare gand. Asa este el proiectat sa faca, si din cauza unei deformatii culturale, noi ne gandim mai mult la raul pe care il vom suferi ulterior, folosind aceeasi energie pe care creierul o foloseste pentru a produce binele de care are nevoie cu ajutorul puterii creatoare a gandului. Deci, daca vreti sa va imbunatatiti viata la orice nivel stiti, iata ce aveti de facut : 

Gandeste-te doar la BINE, la binele pe care il ai si la binele de care ai nevoie!
Nu vorbiti de rau, nici de cel pe care nu il doriti, nici pentru a nega ca nu il doriti sau ca el nu exista.
Cand aveti o problema, cand suferiti de ceva, sau va este teama de ceva, cautati binele opus si spuneti: AM NEVOIE DE ... (numiti acel bine de care aveti nevoie).
Vorbiti pozitiv, ganditi pozitiv zi de zi! Exersati, exersati! Invatati si copiii sa gandeasca pozitiv, sa se exprime pozitiv.

Atunci cand vorbim de binele de care avem nevoie ii comandam creierului sa caute solutii pentru problema noastra. Continuati sa ganditi astfel pana cand va atingeti scopul. 

Nu spuneti niciodata ca AVETI NEVOIE DE CEVA BUN DAR CA ACEL LUCRU ESTE DIFICIL SAU IMPOSIBIL DE OBTINUT. In acest caz nu faceti decat sa oschilati si sa atrageti raul in viata voastra. Nu refuzati posibilitatea de a primi binele pe care il meritati. Creierul va lua aceasta afirmatie ca pe o comanda si o va executa in deserviciul vostru. Doar voi puteti schimba acest program cu unul opus, daca va ganditi pur si simplu ca aveti nevoie de puterea de a-l schimba

Cand aveti parte de ceva minunat in viata voastra, nu spuneti ca este prea frumos, sau prea bine, pentru ca din nou, creierul se va executa si va regla situatia in defavoarea voastra.
           
Cand reusiti sa aplicati aceste idei atunci cursul vietii se schimba, pentru a va crea viata pe care o doriti, pentru a trai intr-o mai mare armonie cu voi insiva si cu mediul inconjurator, pentru a fi mai fericiti, pentru a invata sa impartiti binele cu ceilalti, veti gasi piatra filosofala! IUBIREA este sursa de echilibru, sanatate si bucurie, este remediul universal!
         
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu