sâmbătă, 24 decembrie 2011

Sarmale vegane

Ingrediente:
orez 500gr
ciuperci / soia granule 500gr
migdale macinate100gr
nuci macinate100gr
suc de rosii 1l (o parte in compozitie, o parte in apa in care fierb sarmalele)
ardei taiati marunt
ceapa proaspata taiata marunt
usturoi zdrobit
cimbru
marar
sare
piper lung
varza proaspata (oparita) / murata sau frunze de vita de vie

Preparare:
Se pun impreuna intr-un vas toate ingredientele si se amesteca compozitia.Orezul este bine sa fie jumatate din compozitia totala, pentru ca sa fie la finalul fierberii o compozitie tare. Daca se pune orez mai putin, compozitia este prea moale dupa fierbere.
Se condimenteaza dupa gust.
Se impacheteaza sarmalutele cu iubire.
Se pun la fiert o ora.
Se servesc calde stropite cu ulei presat la rece si cu smantana de soia sau de caju!


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu