duminică, 26 februarie 2012

Tarta cu fulgi de porumb si crema de caju - Ramona Grosu

Ingrediente:
250gr fulgi de porumb fara zahar
1/2 l lapte de soia si 1/2l lapte de ovaz
150 gr stafide
150gr curmale
1 lg praf de roscove - karob
250gr seminte caju
zeama de la o portocala
coaja rasa de la de portocala (doar daca este o portocala bio)sirop de artar
esenta de vanilie
100gr unt de cocos
Preparare:
Se incalzeste laptele de soia si de ovaz 
Se mixeaza in blender curmalele, stgafidele, karob-ul cu putin lapte, apoi se adauga tot laptele.
Se intind fulgii de porumb pe o tava inalta intr-un strat cu grosimea de 2cm.
Se toarna laptele astfel preparat peste fulgi de porumb astfel incat sa patrunda toti fulgii.
Se prepara crema pentru tarta: se mixeaza in robot semintele caju cu zeama de portocala, coaja rasa de portocala, siropul de artar dupa gust, untul de cocos si esenta de vanilie.
Se intinde crema peste fulgii de porumb.
Se orneaza tarta cu fructe taiate felii.
Se tine la frigider o ora.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu