miercuri, 2 ianuarie 2013

Interviu despre alaptare cu dr. Jack Newman

7 minute de adevar despre alaptare!

Asociatia pentru Nastere Naturala si Alaptare si Centrul Pro Mama ne ofera acest interviu, acordat cu ocazia conferintei despre alaptare sustinuta de dr. Jack Newman in Bucuresti, in aprilie 2012.




"Dr. Jack Newman a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii din Toronto in 1970.
A lucrat la Vancouver General Hospital, apoi ca si chirurg principal la casa de SpitalulHutt in Noua Zeelanda. Intre 1977 si 1981s-a specializat in pediatrie in Quebec si Toronto, devenind un membru al Colegiului Medicilor din Canada în 1980 si atestat de catre Academia Americana de Pediatrie in 1981. In urmatorii ani a lucrat ca medic pediatru la Spitalul Umtata din Africa de Sud, unde s-a si aprins pasiunea lui pentru alaptare.
In 1984 Dr. Newmana a deschis prima sa clinica de alaptare in Canada, dedicandu-si din ce in ce mai mult timp pentru a ajuta mamele sa isi alapteze copiii.
A fost consultant al UNICEF si al Initiativei Spital Prieten al Copilului.
În prezent lucreazala Newman Breastfeeding Clinic din Toronto.

Dr. Jack Newman a publicat o serie de articole si a produs multe filme despre alaptare distribuite in intreaga lume, constituind importante surse pentru mame si specialistii in alaptare de pretutindeni. " http://www.consultant-lactatie.ro/dr-jack-newman-in-romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu