duminică, 25 martie 2018

Curs si stagiu Yumeiho, Cluj-Napoca, 21 iunie - 1 iulie 2018


In iunie 2018 va avea loc la Cluj-Napoca un nou curs de yumeiho, cu cel mai bun profesor yumeiho din Romania, domnul Sorin Iga, gradul 6 yumeiho, presedintele scolii de Yumeiho din Romania, Societatea Romana de Yumeiho.


"YUMEIHO® este o metoda terapeutica bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului. Este cunoscuta si sub denumirea de “Metoda de îndreptare a coxalelor, masaj si presopunctura” sau “Masaj special Oriental Saionji”, insa denumirea originala este TERAPIA YUMEIHO®." www.sry.ro 
Cursul se adreseaza celor care doresc sa invete yumeiho, in prima parte, 21 - 26 iunie si celor care doresc sa se perfectioneze, care au minim gradul 2 yumeiho, in a doua parte, 27 iunie - 1 iulie.

Va invit cu drag sa invatati primii pasi in yumeiho, astfel incat sa puteti oferi in familie si intre prieteni, ajutor, relaxare, bucurie! Daca va veti simti atrasi, veti putea continua sa invatati yumeiho o viata intreaga. Scoala de yumeiho din Romania isi sustine elevii pe terment lung, prin stagii, zile de practica, intalniri locale. 

Gazda cursului este, ca de fiecare data, Centrul de Aikido Aikikai, Cluj-Napoca, situat pe strada Plopilor, nr. 62 - 64. Multumim domnului Dorin Marchis pentru ospitalitate si prietenie.

Inscrierea se confirma prin avans la Sandra Ladar, email sandra.ladar@gmail.com.

Va asteptam cu drag!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu