Masaj

Masajul, terapiile manuale se adreseaza atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor.

YUMEIHO
"YUMEIHO® este o metoda terapeutica bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului.
Este cunoscuta si sub denumirea de “Metoda de îndreptare a coxalelor, masaj si presopunctura” sau “Masaj special Oriental Saionji”, insa denumirea originala este TERAPIA YUMEIHO®". www.sry.ro
TERAPIE CRANIOSACRALA
Terapia Cranio-Sacrală este o terapie blândă care are ca scop intensificarea activităţii sistemului cranio-sacral, adică locul în care creierul şi măduva spinării funcţionează. Terapia Cranio-Sacrală este o metodă de evaluare şi corecţie, care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare şi auto-vindecare, şi mecanismul individual de însănătoşire naturală şi disipare a efectelor negative. Eeste tot mai mult folosită preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar şi a rezistenţei la îmbolnăvire Terapia Cranio-Sacrală ajută la alinarea durerii şi la ameliorarea unei game largi de boli şi disfuncţii. www.craniosacral.ro 

RAINDROP
Terapia Raindrop® a fost dezvoltată de Gary Young în anii 80 şi se bazează pe cercetările lui despre uleiurile eterice şi despre substanţele antimicrobiale pe care acestea le conţin. La baza tehnicilor Vita Flex® şi „Feather Strokes” sau „mîngâierea penelor” se află un masaj special de atingeri al indienilor Lakota din Dakota de Sud. Efectul pentru care indienii Lakota practicau acest masaj se poate mări prin combinaţia cu uleiurile eterice şi prin energia genererată de masajul Vita Flex®. Se folosesc minim 9 uleiuri esentiale terapeutice: Cimbrişor (Thymus vulgaris), Oregano (Oregano compactum), Salcia himalayană (Gaultheria procumbens), Chiparos (Cypressus sempervirens), Menta piperată (Mentha piperita), Busuioc (Ocimum basilicum), Măghiran (Origanum maioranum), şi amestecurile Valor® şi Aroma Siez™. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu