Alaptare

CALEA LAPTELUI
Calea laptelui... venim pe calea laptelui, traim pe calea laptelui, aducem copii pe calea laptelui... e un fel de calea lactee :)
Laptele matern daruieste copilului in primele luni tot ce are nevoie ca hrana, intareste sistemul imunitar al lui bebe, scade infectiile la urechi, scade incidenta de diaree, sporeste inteligenta, ofera siguranta interioara (psihica si emotionala), dezvolta musculatura si oasele faciale, scade riscul diabetului, of si ce luuuunga e lista!
Laptele inteligent, laptele matern isi modeleaza compozitia dupa temperatura de afara, dupa starea de sanatate a lui bebe, dupa varsta si greutatea lui bebe. Foarte, foarte inteligent laptele matern!
Dar si mama e fericita si ajutata daca alapteaza: 
  • producerea constanta a laptelui ajuta la arderea caloriilor, ajuta mama sa revina mai usor la forma dinaintea sarcinii 
  • hormonul prolactina - care stimuleaza producerea laptelui matern - are un efect minunat de relaxare si de stimulare a instinctelor materne 
  • femeile care alapteaza isi reduc riscul de cancer premenstrual mamar, al celui cervical si al osteoporozei 
  • alaptatul la san reduce considerabil cheltuielile financiare legate de cresterea copilului 
Laptele mamei este o combinatie unica de grasimi, zaharuri, minerale, proteine, vitamine si enzime - toate adaptate perfect pentru a ajuta dezvoltarea creierului si trupului nou-nascutului.
Laptele mamei este mereu proaspat, perfect sterilizat, la temperatura ideala, totdeauna disponibil gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu