Timp de preparare:
1 ora si 15 minute
1 ora si 15 minute
Ingrediente:
1 buc. ceapa
2 buc. morcov
1 buc. radacina patrunjel
1 buc. ceapa
2 buc. morcov
1 buc. radacina patrunjel
1 felie telina
1-2 catei usturoi
200 gr. linte
piper alb (sa nu schimbe culoarea supei)
1 fir cimbru
sare
2 1/2 l apa
2 linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece
Mod de preparare:
1-2 catei usturoi
200 gr. linte
piper alb (sa nu schimbe culoarea supei)
1 fir cimbru
sare
2 1/2 l apa
2 linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa cu ceapa intreaga si cu morcovii, telina si radacina de patrunjel.
Cand sunt fierte legumele, se extrag din supa, se taie bucatele sau se rad si se pun inapoi in supa si se adauga lintea rosie la fiert (fierbe repede).
Se ia de pe foc vasul si se adauga ulei, usturoiul pisat, piperul alb,
cimbrul si sarea. Se presara pe deasupra patrunjel verde
tocat fin.
Se poate servesti la masa cu bucatele de tofu.
Se poate servesti la masa cu bucatele de tofu.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu