Ingrediente:
orez 500gr
ciuperci / soia granule 500gr
migdale macinate100gr
nuci macinate100gr
suc de rosii 1l (o parte in compozitie, o parte in apa in care fierb sarmalele)
ardei taiati marunt
ceapa proaspata taiata marunt
usturoi zdrobit
cimbru
marar
sare
piper lung
varza proaspata (oparita) / murata sau frunze de vita de vie
Preparare:
Se pun impreuna intr-un vas toate ingredientele si se amesteca compozitia.Orezul este bine sa fie jumatate din compozitia totala, pentru ca sa fie la finalul fierberii o compozitie tare. Daca se pune orez mai putin, compozitia este prea moale dupa fierbere.
Se condimenteaza dupa gust.
Se condimenteaza dupa gust.
Se impacheteaza sarmalutele cu iubire.
Se pun la fiert o ora.
Se servesc calde stropite cu ulei presat la rece si cu smantana de soia sau de caju!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu