Ingrediente:
200gr fulgi de porumb
3 linguri de stafide hidratate si date prin blender cu apa in care s-au inmuiat
3 linguri de miere
1 lingura praf de roscove
200gr unt de cocos
150gr nuci / fistic / migdale / alune de padure faramitate
esenta de vanilie
Preparare:
Se topeste untul, se amesteca cu stafidele, praful de roscove si se omogenizeaza toate la foc mic.
Se adauga fulgii de porumb sfaramati, mierea si esenta de vanilie.
Se adauga nucile.
Se pregateste o tava de cozonac sau chec, se pune pe tava o folie de plastic, astfel incat sa depaseasca marginile, se toarna compozitia, se niveleaza, se pune la frigider 3 ore.
Se scoate din frigider, se rastoarna pe un platou, se scoate folia.
Se taie usor felii ca la chec cu un cutit cu zimti, pentru a evita sfaramarea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu