vineri, 8 iulie 2011

Taina alaptarii

    Minunatii de ganduri pentru voi...
  "Una din tainele ascunse este şi cea a alăptării pruncului la sân. Femeile din începuturi erau iniţiate în primele informaţii despre alăptarea pruncilor. Mamele în timpul alăptatului intrau în meditaţie cu pruncul, amândoi se detaşau de corpuri mergând împreună în lumea pură, materială a pruncilor, care se hrăneau direct din Marea Sursă de Energie. Atunci când pruncii se hrănesc cu laptele matern nu este hrănit numai corpul fizic. Laptele transmite informaţii şi simţăminte. Laptele este foarte senzitiv, este strâns legat de sentimentele mamei. În funcţie de stări, sentimente, laptele îşi schimbă gustul. Dacă o mamă trăieşte în stres, laptele chiar dispare.

       Între mamă şi spirit se creează o legătură puternică de Sus când sunt aleşi părinţii pământeni. În momentul când pruncii îşi aleg părinţii pământeni, ei îi cunosc ca spirite, li se arată locul, casa, familia pământeană, oraşul, ţara. Când pruncul este la sân pleacă Sus în alte dimensiuni, ajungând în spirit la Mama tuturor, care îl ţine la piept şi începe să-i dăruiască informaţii prin energiile cu care se hrăneşte. În acelaşi timp şi mama pământeană este iniţiată în taina alăptatului. În funcţie de spirit, de rolul lui, se deschide o lume a cunoaşterii din Mama tuturor.
       Mama pământeană are rolul în materie să-l îmbrace, să-l hrănească, să-i ofere confortul necesar în materie, dar mai ales are rolul primordial de a-l educa corect, fără ataşamente, în mod spiritual. Mama pământeană are rolul să trezească conştiinţa în materie a pruncului prin meditaţie ori rugăciune, ca el să fie una cu ce face în spirit.
       Multe mame spun că sunt mici şi le fac toate mofturile fără să-i implice spiritual. De când sunt mici în trupuri copiii au conştiinţa trează. Trebuie doar să le vorbiţi, să-i implicaţi spiritual şi veţi vedea ce informaţii primiţi prin ei, ce comportament deosebit au. Mamele pământene opresc mult evoluţia acestor prunci, ele greşesc oferindu-le copiilor totul. Voi credeţi, dragele mele, că lumea lor este joacă, mâncare, somn. Căţi copii au spus la mame că nu sunt mamele lor. Şi câte lucruri spirituale, câte informaţii vă aduc din lumea de sus, căci ei au memoria trează până la opt ani, dar o au şi dincolo de această vârstă dacă voi le vorbiţi spiritual. Chiar de ei sug la sânul vostru în materie, chiar de când ei încep să gângurească, atunci când meditaţi îi aduceţi şi pe ei, invitandu-i în spirit. Chiar atunci când a început să meargă, să conştientizeze, să vorbească mai mult, trebuie să-i faceţi o educaţie spirituală, dragele mele, fără să gândiţi că îi luaţi copilăria, că îi impuneţi altceva decât ei sunt în materie. Este cea mai mare greşeală a acestei lumi.
       Le luaţi ca pe lucruri ieşite din comun atunci când ei vă vorbesc despre lucruri din alte universuri, imediat afirmaţi că pruncii sunt deosebiţi: „vai că ei sunt spirite mari, că sunt veniţi din alte lumi”, dar închideţi de fapt trezirea lor neocupându-vă spiritual de ei. Gândiţi serios la educaţia spirituală a acestor copii, fără ataşamente, fără să faceţi voia lor, pentru că le dezvoltaţi egoul, lumea cunoaşterii se închide pentru ei şi apar posesiuni, iar ei fiind mici în trupuri nu ştiu să se apere. Nu greşiţi în destinul acestor spirite, în educaţia lor, căci ei vă vor judeca în momentul când vă reîntoarceţi sus!
      Lăsaţi-vă simţirii voastre, meditaţi, rugaţi-vă. Şi, dragele mele, spiritele acestea ce v-au ales ca mame nu au venit doar să-i îmbrăcaţi, nu au venit doar să-i lăsaţi să se joace, să se hrănească, să doarmă, să se bată, să treacă peste voinţa voastră. Căci în momentul când un copil v-a întors vorba, v-a pus la punct, iar voi faceţi ce spun ei, ei se îndepărtează de calea spirituală, egoul se măreşte în fiinţa lor şi deja, dragele mele, s-a creat o posesiune. Copilul se îndepărtează de acel disc al lui, de acea legătură cosmică ce este o conştiinţă pură. El pierde această legătură cu cunoaşterea, apoi axându-se doar pe lumea materială îşi pierde această conştiinţă trează cu care a venit şi dacă o mamă nu are cunoaştere spirituală şi nu ştie să-l educe şi nu se ocupă de copil în mod spiritual, aceşti copii nu mai ştiu de Dumnezeu, sunt în întuneric.
       În mod sigur trebuie o luptă mare, o mare intervenţie, dar trebuie să fie şi dorinţa lor ca ei să se reîntoarcă la Lumină. Mame, prin laptele vostru nu este numai hrana pentru trup, prin laptele vostru se revarsă în voi, în acest lapte, informaţii ce-i ajută la trezirea cunoaşterii. Prin lapte primesc informaţii ca spirit şi în momentul când voi, dacă ştiţi cum, ieşiti din trup prin meditaţie cu tot cu prunc, simţiti ce înseamnă cu adevărat această alăptare, această taină care, din păcate, s-a închis de mult pentru lumea voastră.
      Dragele mele, atunci când alăptaţi un prunc este necesară curăţenia trupească, spălându-vă, îngrijindu-vă, apoi curăţenia vasului prin interior, care este primordială, cum aţi deschis ochişorii. Deci aceste curăţiri se fac clipă de clipă în preajma pruncilor. Faceţi curăţirea casei, curăţirea locului unde dorm aceste spirite, pentru că aceste spirite venite pe pământ au nevoie de o altă protecţie, de o altă mângâiere. Ele vor să simtă iubirea cu adevărat. De nu aveţi lumină intră în starea în care voi sunteţi. Atenţie mame la gânduri, la stări, la stres, la tot ce este în jurul vostru, dar nu uitaţi, chiar de nu alăptaţi există acea legătură directă, profundă cu mama pămănteană. Toţi copiii, de sunt mari sau mici, sunt mult mai legaţi cu mama decât cu tatăl pământean. Dar şi tatăl pământean are rolul lui, legătura lui.
       Invăţaţi cum să il primiţi în noua casă, adică în pântecele vostru, spiritul cănd se aşează, invatati cum să comunicaţi cu el.
       Atenţie, mame, la felul cum îl îngrijiţi, cum îi arătaţi iubire, când el este în braţele voastre. Când îl hrăniţi, când îl aşezaţi la sân. Vorbiţi-i când deschide ochişorii: pace şi iubire ţie, spirite, venit pe lume, iţi mulţumesc că m-ai ales ca mamă pământeană. Când începe să sugă: „poftă bună, ţie, şi toţi îngerii din Cerul de Lumină, acum şi aici, să fie cu tine”.
       Aşezaţi în camera lui lucruri frumoase, curate, dar să fie o cameră nu prea încărcată, nu jucării cu chipuri urâte, pentru că orice jucărie este un spirit la nivel subtil şi i se arată lui. La culcare, în fiecare noapte iarăşi: „chem Îngerii Tatălui şi Îngerii Mamei Pământene să fie cu tine, te las în leagănul Tatălui Ceresc şi Mama Pământeană să te legene.”  Dimineata: „Tată Ceresc, închin ţie acest spirit ce m-a ales ca mamă pământeană şi îl aşez din nou în braţele Tale Divine. Mamă Pământeană, te rog cu iubire, Tu să-l hrăneşti.Atunci când îi faceţi baia: „Spăl chipul tău cu Îngerul Apelor, spăl trupul tău cu Apa Divină, cu Soarele lui Dumnezeu, cu Iubirea Lui, cu Lumina Lui, spăl trupul tău cu florile Mamei, şi te îmbrac în haina Ei în veşnicie. Te dăruiesc, copile de lumină, Luminii Veşnice. Amin.” 
Adela - extrase din conferinta din24.02.2008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu